jueves, 18 de marzo de 2010

FATAL.

Em sembla ABERRANT, en majúscules, la nova campanya de TMB  que pretén dissuadir als possibles i futuribles "colons" al metro.








Primer de tot... "¿Què s'han cregut? ¿Que fan?"
Aquestes dues preguntes són les que la majoria dels meus amics, i jo mateix, vam 
pensar/pronuciar/exclamar al veure els cartells que inunden torniquets d'entrada al 
metro, marquesines i autobusos de la ciutat.


"Et creus molt llest?", pregunta el cartell, que mostra el pictograma d'un noi amb abonament 
T-Cuelas practicant el noble art del Salt Olímpic. "Tu mateix... Hi ha 3.306 càmeres de vigilància i quedaràs retratat", conclou el text d'aquest cartell/enganxina. Al més pur estil orwelià, sembla que l'esperit del "Gran Hermano" hagi posseit el dissenyador a qui se li ha encarregat la campanya. 


TMB TE VIGILA.





Petita reflexió entorn aquesta campanya...
No se suposa que les institucions s'han de posar AL SERVEI de la població? Tenen dret a mostrar aquesta imatge de PREPOTÈNCIA i SUPERIORITAT a uns clients que paguen un servei (que cal recordar que NO és barat, i menys per a un estudiant)? Es la millor via per combatre la delinqüència i l'estafa als serveis de transport públic? 


Ale, preguntes per a que penseu al proper viatge amb metro.
Jo, mentre contingui l'impuls de patejar marquesines on hi llueixin qualsevol dels cartells de la campanya, em consolaré en enamorar-me  a cada parada d'alguna persona que em passi pel devant. 


Us deixo, ja per acabar del tot, una imatge diguem-ne... un pél irònica.
(http://eixida.files.wordpress.com/2009/04/zonavigilada.jpg)





-----------

EDITO: Que consti que és una opinió d'una persona que paga religiosament tot i cada un dels viatges que fa en transport públic, i a qui li pica la butxaca quan compta T-50/30's)

1 comentario:

Anónimo dijo...

un timo, sisi, em sembla una estafa. Tots a comprar T-rosa o aplicar el T-cuelas de viatges il·limitats i si hi ha revisors en les vostres parades, espereu a la pròxima.


Però no farà més que un efecte negatiu aquesta campanya de tmb i 1: les càmeres estan per vigilar els robatoris. 2: les càmeres no tenen scanners de csi que t'identifiquen per el rostre XD, encara no estem tan avançats i 3: fills de p!!!!!!!!!!!!!

Publicar un comentario